Blog Pena Hijau : Hijaukan Bumi Allah

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Kajang

PERMOHONAN ADALAH DIPELAWA DARIPADA CALON-CALON WARGANEGARA MALAYSIA (KEUTAMAAN KEPADA WARGA SELANGOR ) BERUMUR TIDAK KURANG DARI 18 TAHUN PADA TARIKH TUTUP IKLAN JAWATAN YANG BERKELAYAKAN UNTUK MENGISI KEKOSONGAN JAWATAN BERTARAF KONTRAK SEPERTI BERIKUT DI MAJLIS PERBANDARAN KAJANG.
 1. PEGAWAI TADBIR ( N41 )
 2. PEMANDU ( R3 )
DOWNLOAD IKLAN

DOWNLOAD BORANG PERMOHONAN 


Cara memohon
 • Borang permohonan boleh didapati secara terus di Kaunter Hasil, Tingkat 1, Majlis Perbandaran Kajang, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan berharga RM 2.00 bagi setiap borang. Pembelian melalui pos hendaklah menggunakan Wang Pos di atas nama Yang Dipertua, Majlis Perbandaran Kajang berserta sampul surat saiz A4, beralamat sendiri dan bersetem RM 1.00 atau dimuat turun dari laman web www.mpkj.gov.my.
 • Borang permohonan hendaklah ditandatangani dan disertakan dengan Salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil-sijil Persekolahan yang telah disahkan dan gambar berukuran pasport. Semua dokumen hendaklah dikepilkan ( binding ) dengan kemas bagi megelakkan keciciran / kehilangan dokumen. Nama jawatan yang dipohon hendaklah dicatat di sebelah kiri atas sampul surat. BORANG PERMOHONAN YANG TIDAK LENGKAP DIISI / TIDAK MEMENUHI SYARAT AKAN DITOLAK. Satu borang adalah untuk satu jawatan sahaja.
 • Alamat permohonan :
  Yang Dipertua,
  Majlis Perbandaran Kajang
  Menara MPKj
  Jalan Cempaka Putih Off Jalan Semenyih
  43000 Kajang,
  Selangor Darul Ehsan.
  (u/p: Bahagian Pejawatan )
TARIKH TUTUP PERMOHONAN : 16HB FEBRUARI 2011 ( RABU )

Post a Comment

0 Comments